certificaten

Certificering

Onze telers beschikken over diverse certificaten. Als bewijs dat voedselveiligheid, traceerbaarheid, goed werkgeverschap en duurzame teelt binnen Growers United goed geborgd is. Je kunt de certificaten hieronder direct downloaden.

Global Gap

Onze telers zijn allemaal GLOBAL G.A.P. gecertificeerd. Dit is het certificeringssysteem van supermarktorganisaties in Europa. Hierin zijn eisen opgenomen voor veilige, duurzaam geteelde, kwalitatief goede en traceerbare producten. Deze elementen komen ook terug in het QS-certificaat, een Duits certificeringssysteem, speciaal ontwikkeld voor de groente- en fruitsector.

Om de hygiëne en voedselveiligheid in onze verpakkingscentra te garanderen, zijn onze verpakkingscentra BRC Food- en IFS Food-gecertificeerd.

GRASP

Voor de borging van goede arbeidsomstandigheden en werkgeverschap bezitten al onze telers de module GRASP. Dat is hét toetsingskader voor de sociale paragraaf op teeltlocaties.

Planet Proof

Onze telers telen zo duurzaam mogelijk. Als bewijs zijn alle aubergine-, paprika- en komkommertelers Planet Proof-gecertificeerd. Het aantal tomatentelers met een Planet Proof-certificaat groeit iedere dag.