papriCo & sweetpoint


assortiment
blokpaprika’s

De lekkerste en beste blokpaprika’s telen. Daarvoor zetten de telers van PapriCo zich iedere dag in, met een teeltoppervlakte van 66,5 hectare. PapriCo signaleert vroegtijdig markttrends, investeert in duurzame teelt en volgt ontwikkelingen op de voet. Door de juiste kennis en ervaring maken we als ketenpartner het verschil voor jou. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en maatwerk maken dat wij al jaren dé paprikapartner zijn voor onze retail- en handelsklanten.

facts & figures
papriCo

  • 4 kleuren blokpaprika; geel, groen, oranje en rood.
  • 66,5 ha teeltoppervlakte  
  • 2 moderne familiebedrijven.  
  • 22 miljoen kilo paprika’s per jaar.


assortiment
zoete puntpaprika’s

Als leverancier van de inmiddels bekende puntpaprika, onderscheidt SweetPoint zich door een maximaal biologische, zeer duurzame manier van telen. Onze paprika’s krijgen daardoor een unieke smaak. Daarnaast zijn ze natuurlijk ontzettend gezond.
We zijn leverancier van diverse groothandels waaronder bekende supermarkten. Maar ook de betere groentespeciaalzaken hebben de puntpaprika in hun assortiment opgenomen.

facts & figures
sweetPoint

  • 4 kleuren puntpaprika; rood, geel, oranje, wit 
  • 20 ha teeltoppervlakte 
  • 3 moderne teeltlocaties.
  • SweetPoint is eerste teler van puntpaprika’s sinds 2003.
  • Innoverend in de ontwikkeling van nieuwe rassen.

marketing & sales

Ons team inspireert op het gebied van de teelt en het vermarkten van paprika. We verwerken en verpakken de paprika’s direct na de oogst, met een passende verpakking voor elke klant. Zodat onze klant onderscheidend kan zijn in de markt! Samen met sterke partnerships lopen we voorop in de markt. We werken voortdurend aan het optimaliseren van betrouwbaarheid op het gebied van productbeschikbaarheid, kwaliteit en service.

We willen met paprika een relevante bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl, door elk type consument dagelijks meerdere keren te laten genieten van dit pure en smaakvolle product. Elke dag gaan we voor vers, kwaliteit en duurzaam!

contact

Verkoop blokpaprika
T: +31 (0) 174 238 070
E: papriCo@growersunited.nl
W: www.paprico.nl

Verkoop zoete puntpaprika
T: +31 (0) 174 238 072
E: sweetpoint@growersunited.nl
W: www.sweetpoint.nl

Marketing
Angelique Martens
T: +31(0) 174 238 116
E: a.martens@growersunited.nl