sorteren en verpakken

Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. Ook wanneer het gaat om de beste verpakking. Op drie locaties zorgen wij dat de geoogste groenten binnen 24 uur zijn verwerkt en klaar voor transport.

snel en efficiënt

In Maasdijk is er aan de A20 een gloednieuwe verpakkingshal gebouwd. Dankzij volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen vinden straks miljoenen verpakkingen met tomaten, aubergines, puntpaprika’s en komkommers hun weg naar de klant. Dankzij de nieuwste technologieën en automatisering kunnen we nog sneller aan de wensen van retailers, foodmarkets en andere klanten voldoen.

Naast de verpakkingslocatie in Maasdijk, hebben we ook een locatie in De Lier en in Andijk. In De Lier worden alleen tomaten verpakt; in Noord Holland de blokpaprika’s.

kwaliteitscontrole

Controleurs controleren onze producten op kwaliteit, verzorging en houdbaarheid. De online keurrapporten delen zij met de telers en de verkoopafdeling. Zij rapporteren niet alleen. Ze doen ook aanbevelingen aan de telers om de kwaliteit en houdbaarheid te verbeteren. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de klachtafhandeling.

kwaliteitscontrole