green diamonds


assortiment

komkommer

Komkommers in verschillende maat-sorteringen. Daar bestaat het assortiment van Green Diamonds uit. We verladen de komkommers op de oogstdag, direct vanaf de teeltbedrijven. We sealen en verpakken ze naar wens. Dat is de beste garantie voor optimale versheid.

Green Diamonds teelt komkommers volgens het hogedraad-principe. Dat betekent dat elke komkommer aan de stam van de plant groeit. De komkommers zijn hierdoor van betere kwaliteit: ze zijn langer houdbaar en merkbaar knapperiger en smaakvoller.

Normaal gesproken groeit een komkommer in 21 dagen en is daarna 7 dagen houdbaar. Green Diamonds ontwikkelde een methode van hogedraad-teelt met focus op korte uitgroeiduur van 15 dagen. Zo verkrijgen we een houdbaarheid van circa 15 dagen. Dat is 7 dagen langer dan een traditionele komkommer.

Green Diamonds

facts & figures
green diamonds

  • Komkommerteelt volgens hogedraad-principe
  • 61 hectare teeltoppervlak
  • 8 moderne teeltbedrijven
  • Verpakkingscentrum voor centraal sorteren en verpakken (sealen) komkommers

Meer weten? Kijk dan op greendiamonds.nl

marketing & sales

Binnen het team is er voortdurend aandacht voor smaak, voedselveiligheid en duurzaamheid. Een komkommer van Green Diamonds voldoet altijd aan deze hoge standaard. We houden voortdurend rekening met de wensen van afnemers en consumenten. Daarop spelen we flexibel in. Zo leveren we 10 maanden per jaar komkommers van constante kwaliteit.

contact

Verkoop & marketing
Mariette van der Linden
T: +31 (0) 174 238 089
E: greendiamonds@growersunited.nl
W: www.greendiamonds.nl