consument

Waar staan we nu

Goed eten is de basis om gezond en fit te blijven. De telers van Growers United leveren gezonde vruchtgroenten van hoge kwaliteit. Direct vanuit de kas voor de consument. Vers, verser dan vers.

Wij zorgen niet alleen voor gezonde medewerkers, maar ook voor gezonde consumenten. Growers United wil vruchtgroenten voor zoveel mogelijk consumenten toegankelijk maken. Je zorgt goed voor jezelf als je gezond eet. Onze groenten zitten vol vitaminen en mineralen. Ze bevatten weinig calorieën en je kunt ze op elk moment van de dag eten. Vooral omdat je er volop mee kunt variëren.

Dankzij onze onderzoeksdata weten we voor meerdere landen hoe we van consumenten shoppers kunnen maken die vaker groenten op het menu zetten. Dankzij deze kennis kunnen we onze klanten per land maatwerk leveren met tips en recepten voor een gezondere samenstelling van het boodschappenlijstje.

Hoe pakken we het aan

Growers United heeft heel veel kennis in huis op basis waarmee onze ketenpartners consumenten kunnen inspireren en activeren om op meerdere momenten per dag tomaten, (punt)paprika’s, aubergines of komkommers op het menu te zetten.

go 
for fit

Onze groenten dragen bij aan een goede weerstand en helpt je energiek en fit te voelen. Bovendien zijn onze groente laag in calorieën en vezelrijk, wat een goede spijsvertering ondersteunt. Onze producten leveren een aantoonbare bijdrage aan de gezondheid.

Tomaat en paprika zijn een bron van vitamine C wat zorgt voor een goede weerstand en bijdraagt aan het energie niveau.

Tomaat zorgt voor sterke spieren en is een bron van kalium.

Komkommer zorgt voor het behoud van sterke botten en is een bron van vitamine K.

Onze groenten dragen bij aan een goede weerstand en helpt je energiek en fit te voelen. Bovendien zijn onze groenten laag in calorieën en vezelrijk wat een goede spijsvertering ondersteunt.

Tomato Food boost challenge

Voor ons tomatenmerk Prominent organiseren wij jaarlijks de Tomato Times Challenge. In deze challenge roept Prominent haar retailers op om de shopper te inspireren met gezonde en voedzame recepten.