consument

Waar staan we nu

Growers United wil vruchtgroenten voor zoveel mogelijk consumenten toegankelijk maken. Je zorgt goed voor jezelf als je gezond eet. Onze groenten zitten vol vitaminen, mineralen en vezels. Ze bevatten weinig calorieën en je kunt ze op elk moment van de dag eten. Growers United heeft beschikt over veel onderzoeksdata hoe we shoppers kunnen stimuleren vaker groenten op het menu te zetten. Ook willen we jongeren stimuleren gezonder te eten.

Doelen 2025

Wij willen zoveel mogelijk consumenten inspireren en activeren om vaker kasgroenten op het menu te zetten. Ook als tussendoortje.

Hoe pakken we het aan

Onze merken inspireren consumenten iedere dag verse groente te eten, onder andere door het ontwikkelen van recepten. Samen met onze klanten zoeken we naar manieren om hen ook op manieren te inspireren. En door ons aan te sluiten bij initiatieven, die gezonde voeding stimuleren.

go 
for fit

Onze groenten dragen bij aan een goede weerstand en helpt je energiek en fit te voelen. Bovendien zijn onze groente laag in calorieën en vezelrijk, wat een goede spijsvertering ondersteunt. Onze producten leveren een aantoonbare bijdrage aan de gezondheid.

Tomaat en paprika zijn een bron van vitamine C wat zorgt voor een goede weerstand en bijdraagt aan het energie niveau.

Tomaat zorgt voor sterke spieren en is een bron van kalium.

Komkommer zorgt voor het behoud van sterke botten en is een bron van vitamine K.

Onze groenten dragen bij aan een goede weerstand en helpt je energiek en fit te voelen. Bovendien zijn onze groenten laag in calorieën en vezelrijk wat een goede spijsvertering ondersteunt.

Food boost challenge

Jongeren eten te weinig groenten en fruit; dit is algemeen bekend. Om jongeren tussen 12 en 20 jaar te verleiden tot het eten van meer groenten en fruit sluit Growers United zich als partner aan bij de Food Boost Challenge: een samenwerking met meerdere onderwijsinstellingen. Als partner van de challenge bouwen we kennis op van de doelgroep jongeren en dagen we hen uit zelf initiatieven te ontwikkelen die een boost geven aan een gezonder eetpatroon.