Innovatie & duurzaamheid

Growers United is een ambitieuze organisatie: wij gaan voor de meest duurzame vruchtgroenten. De groene kennis hebben we in de vingers. Nieuwe technieken helpen ons te excelleren in kwaliteit, smaak, duurzaamheid, smaak en efficiëntie. We scouten en onderzoeken actief nieuwe oplossingen en delen deze inzichten met onze leden. Wij blijven graag op de hoogte van de laatste technische en innovatieve ontwikkelingen. Bied jij een product aan waarmee wij nog duurzamer of efficiënter kunnen werken? Dan is dit de plek om je ideeën met ons te delen.

In de basis werkt Growers United aan een aantal thema’s:

Kort samengevat, we willen onze impact vergroten door onze Footprint op deze thema’s significant te reduceren. Maar dan kunnen we alleen in samenwerking met leveranciers. Heb jij een oplossing die ons naar het volgende niveau brengt? Pitch je idee!

Upload je video
Dit kan heel eenvoudig door hieronder een korte video te uploaden van maximaal 1,5 minuut. Via deze weg kun je jouw oplossing gemakkelijk onder de aandacht brengen bij onze telers*. We zien in de video graag een antwoord op deze drie vragen:

  • Welk probleem los je op? 
  • Welke resultaten brengt de oplossing? 
  • Wat is de volgende stap (commercieel verkrijgbaar, heb je een ontwikkelvraag)?

Waarom deze drie vragen? Onze lijst met thema’s is groot, het aanbod ook. Het is voor ons belangrijk om appels met appels te kunnen vergelijken. Om deze manier toetsen we of de oplossing past bij één van onze ondernemers. Naast de video is het ook mogelijk om een slide deck mee te sturen.

Goed om te weten
Vanaf juli oriënteren veel teeltbedrijven zich op nieuwe oplossingen voor het komende teeltseizoen. Daarom presenteren we de video’s, die op deze pagina geüpload worden, begin juli aan onze leden. Met als doel hen volledig te informeren over de nieuwste technologieën en onze leden de kans te geven om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Wil jij er dan al bij staan? Zorg dat je video vóór 25 juni online staat.

Innovatie en duurzaamheid

Contactpersoon(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.