medewerkers

Waar staan we nu

Ons personeelsbeleid is gebaseerd op de 4 G’s; Gezond, Gemotiveerd, Geschoold en Gelukkig. Hiermee ligt de focus op ontwikkeling en gezondheid van onze medewerkers.

Jaarlijks vragen we onze medewerkers de organisatie een rapportcijfer te geven. Ook wordt gevraagd in hoeverre medewerkers het bedrijf zouden aanraden als plek om te werken, ook wel Net Promotor Score (NPS-score) genoemd. Medewerkers gaven in 2022 Growers United een rapportcijfer van 6,9 en een  NPS-score 4.  Het overall ziekteverzuim bedroeg 5%.  

Doelen 2025

  • We meten jaarlijks de tevredenheid van onze medewerkers en wij zijn pas tevreden met een rapportcijfer 8 van onze medewerkers.
  • De NPS-score bedraagt voor alle bedrijfsonderdelen minimaal een 7.
  • Bij alle bedrijfsonderdelen is het verzuim maximaal 3,25%

Hoe pakken we het aan

Voor zowel onze ondernemers als onze medewerkers kijken we voortdurend wat ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Voor nu en in de toekomst.

veilige
werkomgeving

Ons personeelsbeleid is gefocust op de ontwikkeling en gezondheid van onze medewerkers. Zo zijn er werkplek opleidingen en ontwikkeltrajecten op maat. En natuurlijk zorgen we voor gezonde producten in ons bedrijfsrestaurant.