Aubergine shawarma wins the Healthy Innovation Award

Geweldig nieuws! De planted based aubergine shoarma van Purple Pride heeft tijdens de Gezonde Innovatie Awards niet één, maar twee prijzen gewonnen. Nummer 1 bij de professionals en nummer 3 bij de vakjury. De vakjury selecteerde eerder 80 genomineerden uit 125 aanmeldingen.

De uitreiking vond dinsdag 21 november plaats in de RAI, waar ook de Free From Food Expo plaatsvindt. Voor de vierde keer op rij reikten Foodlog, FoodPersonality en supermarkt.team de Gezonde Innovatie Awards uit aan producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.

Purple Pride’s plant-based aubergine shawarma won not one but two prizes at the Healthy Innovation Awards! It bagged first prize in the professionals category and third prize in the trade jury category. The awards were presented on Tuesday, 21 November, at the RAI Convention Centre in Amsterdam, where the Free From Food Expo also took place. For the fourth time in a row, Foodlog, FoodPersonality and supermarkt.team awarded the Healthy Innovation Awards to products and initiatives that contribute to healthier diets. With its aubergine shawarma, aubergine brand Purple Pride is on a mission to get more shoppers to eat more aubergine in a fun, new way. We are very proud to have our product development rewarded this way!

V.l.n.r. jurylid Reinoud Mooijen, sales manager Rob Mulder van Growers United/Purple Pride en jurylid Jenneke Heising.